Molenhoek 53, Oldeberkoop

Ooststellingwerf - Oldeberkoop
Actueel aanbod

€ 219.500,- tot € 219.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
365 - 365m2
Aantal kamers
2 - 4

Over dit project

Uw nieuwbouw woning aan de rand van het parkachtige Molenbosch in het sfeervolle dorp Oldeberkoop? Op deze kavel kunt u eventueel zelfs geheel naar eigen inzicht uw eigen droomhuis ontwikkelen.


Deze speciaal voor deze locatie ontworpen woning houdt rekening met de vorm, de ligging en de bezonning van de kavel en de woning past zich met haar traditionele uitstraling aan haar omgeving aan en past straks naadloos in het straatbeeld. De woning is compact, maar biedt toch veel ruimte. Naast de keuken en ruime woonkamer is op de begane grond de bijkeuken, entree/hal, toilet en de badkamer te vinden. Op de verdieping vindt u 2 slaapkamers, waarbij één kamer eventueel op te splitsen is, zodat er totaal 3 slaapkamers ontstaan.
U kunt ook dit woningontwerp ook geheel naar eigen smaak aanpassen, of kiezen voor een afwijkend ontwerp. Ook een slaapkamer op de begane grond behoort dus tot de mogelijkheden.
De kavel is gelegen aan de rand van de dorpskern en heeft een bijzonder unieke ligging aan de rand van het Molenbosch. In dit parkachtige bos vindt u wandelpaden en vijvers. De tuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een kaveloppervlak van ongeveer 365m2.

De bouwaard is zeer duurzaam en ecologisch. Er wordt gekozen voor hoogwaardige materialen en zeer hoge isolatiewaarden. Een zeer energiezuinige woning dus!

Het authentiek en artistieke dorp Oldeberkoop heeft ongeveer 1.600 inwoners en een middeleeuwse historie. De monumentale dorpskern kent vele monumenten en heeft daarnaast alle belangrijke voorzieningen waaronder een supermarkt, bakker en slager. Naast de basisschool en diverse horecagelegenheden is er ook een actief (sport)verenigingsleven. De ontsluiting naar de A32 en de A7 zijn uitstekend. Heerenveen, Steenwijk en Drachten zijn in ongeveer 20 minuten te bereiken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Molenhoek 53, Oldeberkoop
Koopwoningen
1
Prijs
€ 219.500,- tot € 219.500,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ooststellingwerf.

Aanmelden